Tweedehands kleding verkopen

Je tweedehands kleding verkopen

Wie zijn nog goede tweedehands kleding wil verkopen, heeft daar diverse kanalen voor. Of je nu tweedehands kinderkleding, designerkleding, dameskleding of herenkleding wilt verkopen, als je het slim aanpakt, levert goede gebruikte kleding nog aardig wat op. Ook als je deze tweedehands kleding, bijvoorbeeld  2e hands merkkleding online wilt verkopen. En, misschien net zo belangrijk, je doet er anderen een plezier mee want kleding die niet meer past of waar je op uit gekeken bent, kan voor een ander een nieuw begin zijn. 
Dat laatste geldt zeker voor tweedehands merk kinderkleding verkopen. Er is altijd vraag naar gebruikte merk kinderkleding en schoenen. In feite geldt dat voor alle tweedehand (2e hands)  merkkleding
Op deze pagina een aantal tips en websites om jouw nog goede tweedehands kleding snel te kunnen verkopen. Of je nu "oude"kleding wilt verkopen of 2e hands merkkleding die je bijna nooit of niet gedragen hebt, gedragen of ongedragen kleding verdient een tweede leven!

Je tweedehands kleding verkopen via een kledingbeurs

Hier vind je tweedehands kledingbeurzen

De snelste manier om je tweedehands kleding te verkopen, is deel te nemen aan een tweedehands kledingbeurs.Er worden in Nederland bijna het hele jaar door kledingbeurzen georganiseerd die speciaal bedoeld zijn voor het verkopen van tweedehands kleding, schoenen en accessoires.  Soms is het een kleine kledingbeurs en vindt deze plaats in een buurthuis of sporthal, een andere keer is het een grotere kledingbeurs en vind je er honderden stands waar je nog goede tweedehands kleding kunt verkopen én kopen. Op deze tweedehands kledingbeurzen vind je een ruim en gevarieerd aanbod gebruikte kleding, ook 2e hands merkkleding, kinderkleding, vintage, babykleding en designer kleding.
Ook als je tweedehands designer of vintage kleding wilt verkopen of kopen, ligt hier een grote kans.
Soms koop je al voor 5 tot 10 euro tweedehands merkkleding zoals een jasje, broek, trui of rok en op de grotere kledingbeurzen vind je ook grote maten. Kortom, een tweedehands kledingbeurs is een ideale manier om snel je overtollige en nog mooie kleding te kunnen verkopen.

Zelf een kledingbeurs of ruilbeurs organiseren?

Als je veel kleding hebt om te verkopen en vriendinnen hebt die ook overvolle garderobekasten hebben, kan je natuurlijk ook zelf een tweedehands kledingbeurs organiseren. Of een ruilbeurs waar je kleding ruilt. Eventueel ook een specifieke tweedehands kinderkleding beurs. Je hoeft alleen maar een ruimte in bijvoorbeeld een buurthuis te huren, tafels of kledingrekken te regelen en mensen te zoeken die hun tweedehands kleding op jouw beurs willen verkopen. En een kleding ruilbeurs kan je natuurlijk ook bij je thuis organiseren. Je zult zien, het zelf organiseren van een kledingbeurs in jouw woonplaats is eenvoudiger dan je denkt. Stuur een persbericht naar de regionale of plaatselijke krant en ze maken ook nog eens gratis reclame voor je.

Tweedehands kleding online verkopen kan ook

Je kunt natuurlijk ook je tweedehands kleding online verkopen, bijvoorbeeld via marktplaats.nl
Ideaal voor de verkoop van bijvoorbeeld tweedehands designer kleding, tweedehands merkkleding en kinderkleding. Ook voor tweedehands schoenen, sieraden en accessoires.  Er zijn ook specifieke websites en marktplaatsen waar je je goede 2e hands kleding online ter verkoop kunt aanbieden Met name gebruikte merkkleding voor jongens, meisjes en tweedehands dames merkkleding doet het op deze online marktplaatsen goed.  Het online verkopen van kleding is op een aantal van deze marktplaatsen gratis, op andere betaal je een vergoeding bij succesvolle verkoop.

Hier vind je websites en marktplaatsen waar je je tweedehands kleding online kunt verkopen

Je tweedehands kleding verkopen via een kledingwinkel

Bij jou in je woonplaats of omgeving zal je ongetwijfeld wel een tweedehands kledingwinkel kunnen vinden die of tweedehands kleding inkoopt of waarbij je jouw kleding in consignatie mag verkopen.
Je hebt ook specifieke winkels voor tweedehands kinderkleding, grote maten, vintage kleding of designer kleding.  Een aantrekkelijke en sympathieke manier om jouw tweedehands dames kleding, kinderkleding of heren kleding aan mensen in je eigen omgeving te verkopen.  En een prima manier om zelf goedkope tweedehands kleding te kunnen kopen.